Regio’s

Wandelen in de verschillende regio’s van Portugal

In Portugal kun je prachtig wandelen in de verschillende regio’s. Elke streek heeft zo zijn eigen kenmerken.
Kies je voor het groene Noorden van het land met haar rustige kust, granieten huizen en imposante natuurgebieden of liever Midden Portugal met haar heuvels, rivieren, bossen, leistenendorpjes en prachtige Zilverkust.
Of misschien gaat je voorkeur uit naar het zuiden: naar de dunbevolkte Alentejo met haar ongerepte ruige kust met stille stranden, slaperige dorpen en eeuwenoude kurkeiken. Vergeet ook de Algarve niet, waar je prachtig kunt wandelen langs ruige kliffen, beboste heuvels, kurkeikenbossen en dorpen.
Behalve het vasteland bestaat Portugal natuurlijk ook nog uit Madeira en de Azoren. Prachtige, natuurrijke eilanden die een must zijn voor natuur- en wandelliefhebbers.

Behalve mooie natuur, vind je in Portugal ook overal de sporen van een rijk verleden waardoor je een reiscombinatie kunt maken van natuur en cultuur waardoor je volop geniet van wat Portugal te bieden heeft.

Discover Wild Portugal

 

Deze pagina is een initiatief van de reisorganisatie Earth Tracks die o.a. kleinschalige wandelreizen in Portugal aanbiedt. Daarnaast vind je op deze website ook wandelreizen van een aantal van onze collega’s, leuke natuur accommodaties voor wandelaars en reistips.

Earth Tracks biedt ook wandelvakanties en actieve reizen op mooie bestemmingen in andere landen in Europa en aan de randen hiervan: Nederland, Slovenië, Spanje, Engeland, Georgië, Italië, Frankrijk, Bulgarije, Polen, Tsjechië, Roemenië en Turkije.

De reizen van Earth Tracks vallen onder de GGTO, het reisgarantiefonds voor gespecialiseerde kleinschalige touroperators waardoor je veilig en verzekerd bij ons kunt boeken.
 Earth Tracks is tevens aangesloten bij de VvKR de organisatie voor kleinschalige reisorganisaties.
De reizen van onze collega’s op deze website vallen niet onder Earth Tracks maar boek je bij de reisaanbieder zelf.

Earth Tracks
Tel: 06-21366693
info@earthtracks.nl
K.v.k nr: 34126713

Copyright Earth Tracks- Evelien Bogaart

Reacties zijn gesloten.