Groeps- en Single reizen

Overzicht van de groeps- en single reizen

N. Portugal – Douro

Tijdens deze wandelreis ontdekken we de Douro Vallei en de Terras de Basto in het noorden van Portugal. We bezoeken beroemde wijndomeinen en proeven van de goede wijnen. Verblijf in comfortabele 4* en 5* hotels.

Continue reading

ZW Alentejo – Rota Vicentina

Wandelreis over de Rota Vicentina, langs een ongerepte, ruige kliffenkust met kleine baaien en door kurkeikenbossen. Hier kun je de stilte nog horen! Verblijf op prachtige plek in sfeervolle accommodatie.

Continue reading

ZW Algarve

Single wandelvakantie in de Algarve. Heerlijk wandelen langs een ongerepte kust en door het rustige achterland in de mooie zuidwestelijke Algarve. Verblijf in fijne en sfeervolle accommodatie.

Continue reading

ZW Algarve – Rota Vicentina

Single wandelreis over de Rota Vicentina in de zuidwestelijke Algarve. Heerlijk wandelen langs een ruige kust. De bagage wordt vervoerd en we verblijven in kleinschalige accommodaties.

Continue reading

Azoren – wandelreis

Prachtige 8-daagse wandelreis over het hoofdeiland São Miguel. Wandelen langs azuurblauwe meren, vulkanische bronnen, heldere watervallen en kennis maken met het lokale wildleven zoals dolfijnen en walvissen.

Continue reading

Azoren – wandelreis

Prachtige 15-daagse reis langs de mooiste vulkanische eilanden van de subtropische Azoren. Wij ontdekken dit prachtige natuurparadijs, maken de mooiste wandelingen en nemen de tijd om de bewoners en de natuur te leren kennen.

Continue reading

Madeira – wandelreis

Een mooie, intensieve wandelreis waarbij we het prachtige bloemeneiland Madeira verkennen. Tussen de wandelingen reizen we met een minibus en we overnachten in verschillende plaatsen in goede hotels.

Continue reading

Azoren – wandel- & fietsreis

Wandelen en fietsen over 4 eilanden. 14-daagse wandel- en fietsreis door de prachtige natuur van de Azoren. Wij maken zeer afwisselende tochten op de vier eilanden: Sao Miguel, Sao Jorge, Pico en Faial. Overnachtingen in comfortabele hotels.

Continue reading

Madeira – wandelreis

Spectaculaire wandelreis door het binnenland van Madeira & de indrukwekkende kust. Pittige wandelingen over vulkanische hoogvlaktes, langs met nevels omhulde grillige toppen en bijzondere bloemenpracht. Incl. bagagevervoer.

Continue reading

Reacties zijn gesloten.