Single en groepsreizen

Overzicht van de single en groepsreizen

Noord Portugal

In de mooie groene, heuvelachtige natuur van Noord Portugal, vlakbij de grensrivier de Minho, ligt de rustige en kleine camping Convívio. Direct rondom de camping zijn prachtige wandelingen uitgezet en fietsen kun je op de ecopista. Op de rivieren Minho, Coura en Lima kun je kayakken.

Continue reading

Midden Portugal

Quinta Vale Porcacho is een duurzame B&B met respect voor mens en natuur in midden Portugal. Op 6 hectare grond vind je 9 luxe kamers, een natuurhuisje en een ecologisch zwembad. Op de quinta worden biologische producten verbouwd zoals wijn, olijfolie en fruit en groenten.

Continue reading

Midden Portugal

In de groene heuvels van midden Portugal vind je het kleine en sympathieke gastenhuis Namaste. Het is gelegen in het authentieke boerendorpje Meda de Mouros waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Je kunt in de omgeving mooie wandelingen maken en de bijzondere leistenen dorpen bezoeken.

Continue reading

Verdemar is een in Alentejaanse stijl gerestaureerde landelijke B&B met kamers en vakantiehuisjes gelegen op een weids terrein met zwembad, fruit- en olijfbomen. Het ligt verscholen in het magische landschap van de ZW Alentejo met z’n oeroude kurkeiken en olijfbomen, op ca. 20 km van de kust.

Continue reading

Zuidwest Alentejo

Op ca. 15 km van de ongerepte Alentejo kust vind je Monte Pedras Negras, een heerlijke, rustige plek om te verblijven voor natuur- en wandelliefhebbers. Deze kleine rurale accommodatie heeft sfeervolle kamers, een klein zwembad en een groot terrein waar je heerlijk kun relaxen.

Continue reading

Zuidwest Alentejo

Op een pracht plek in de ZW Alentejo, vlakbij de kust, vind je Portugal Nature Lodge. Je verblijft in een yurt, safaritent of lodgetent midden in de natuur. Er is een natuurlijk zwembad en op aanvraag worden lekkere veganistische maaltijden verzorgd. Je kunt hier wandelen, fietsen en heerlijk relaxen.

Continue reading

Algarve – Monchique

De kleine B & B Wild oasis is gelegen op een prachtige plek in de natuur vlakbij het stadje Monchique, in de bergen van de Algarve. De oude boerderij is sfeervol en met respect voor de natuur verbouwd. In de omgeving kun je vele mooie wandelingen maken en genieten van de rust en ruimte om je heen.

Continue reading

Algarve

Casa Spa d’Alma is een Bed & Breakfast met alle faciliteiten van een charme hotel, een Zen atmosfeer en bevindt zich midden in een beschermd natuurgebied Serra de Monchique, Algarve, Zuid-Portugal. De B&B ligt dicht bij de mooiste wandelroutes en op ongeveer 10 minuten rijden van het stadje Monchique.

Continue reading

Algarve

The Art of Joy, B&B aan zee is een oase van rust, omzoomd door lommerrijke dennen. Je kunt hier zowel van rust als reuring genieten met strand èn stad op een steenworp afstand. Je wandelt binnen 5 minuten naar het strand en je bent op 2 km afstand van de historische maar ook hippe stad Lagos.

Continue reading

N. Portugal – Caminho de Santiago

Wandelreis in het groene Noord Portugal/. Wandelen over de Caminho Portugues, richting Santiago de Compostella en terug via het Atlantische kustpad. De bagage wordt vervoerd.

Continue reading

N. Portugal – Peneda-Geres

Wandelreis door het indrukwekkende landschap van het nationale park Peneda-Geres in het uiterste noorden van Portugal. De bagage wordt vervoerd.

Continue reading

Midden Portugal – Zilverkust

Wandvakantie aan de Zilverkust in Midden Portugal. Mooie wandelingen langs de kust, door afwisselende natuur en oude cultuurrijke stadjes.

Continue reading

Noord Alentejo

Wandelreis in de Noordelijke Alentejo: een onbekend maar prachtig gebied. Wandelen langs rivieren, oude watermolens en kastelen. Verblijf in twee fijne en bijzondere accommodaties.

Continue reading

ZW Alentejo – Rota Vicentina

Wandelreis over de Rota Vicentina, langs een ongerepte, ruige kliffenkust met kleine baaien en door kurkeikenbossen. Hier kun je de stilte nog horen! Verblijf op prachtige plek in sfeervolle accommodatie.

Continue reading

ZW Alentejo – Rota Vicentina

Wandelreis over de Rota Vicentina – fishermen’s trail, langs een ongerepte, ruige kliffenkust met kleine baaien. Je verblijft in kleinschalige accommodaties in de verschillende kustplaatsjes en de bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

ZW Alentejo – Rota Vicentina

Wandelreis over de Rota Vicentina, langs de ongerepte kust en door het mooie binnenland met indrukwekkende kurkeiken. Je verblijft in kleinschalige accommodaties en de bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

Alentejo & Algarve – Rota Vicentina

Wandelreis over de Rota Vicentina langs de ongerepte, ruige kust van de Alentejo en de zuidwestelijke Algarve. Je verblijft in kleinschalige accommodaties en de bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

ZW Algarve

Single wandelvakantie in de Algarve. Heerlijk wandelen langs een ongerepte kust en door het rustige achterland in de mooie zuidwestelijke Algarve. Verblijf in fijne en sfeervolle accommodatie.

Continue reading

ZW Algarve – Rota Vicentina

Single wandelreis over de Rota Vicentina in de zuidwestelijke Algarve. Heerlijk wandelen langs een ruige kust. De bagage wordt vervoerd en we verblijven in kleinschalige accommodaties.

Continue reading

ZW Algarve – Feel Good vakantie

Interessante activiteiten, thema weken en Feel Good vakanties in de ZW Algarve op een bijzondere plek. Je kunt hier terecht voor coaching met ezels, wandelen, relaxen en andere activiteiten. De opbrengst gaat naar het ezelcentrum waar verwaarloosde ezels worden opgevangen.

Continue reading

ZW Algarve – Rota Vicentina

Individuele wandelreis in de Algarve over het nieuwste deel van de Rota Vicentina aan de prachtige zuidwestkust van Portugal. De bagage wordt voor je vervoerd en je verblijft in kleinschalige accommodaties.

Continue reading

Oost Algarve – Trektocht

Mooie wandelreis in de Algarve. Je wandelt over de Via Algarviana en Grande Rota do Guadiana vlakbij de grens met Spanje in Oost Algarve, een vrij onbekend gebied. De bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

Azoren – wandelreis

Ontdek de Azoren, een paradijs voor wandel- en natuurliefhebbers! Wandelen door indrukwekkende en afwisselende landschappen van de twee zuidelijke eilanden: São Miguel en Santa Maria. Verblijf in bijzondere accommodaties.

Continue reading

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.