voorbeeld pagina

Noord Portugal

Mooi traditioneel stenen natuurhuisje met heel eigen karakter en sfeer. Het is eenvoudig maar stijlvol en comfortabel ingericht met veel aandacht voor duurzaamheid. Prachtig gelegen met mooie vergezichten.

Continue reading

Noord Portugal

Verborgen in het hart van de Minho, ligt de prachtige Serra da Cabreira. Hier vind je ongerepte natuur met magnifieke vergezichten, watervallen, kloven en heel veel groen. Dit mooi gelegen natuurstenen huisje heeft 5 slaapkamers en een zwembad.

Continue reading

Noord Portugal

In de mooie groene, heuvelachtige natuur van Noord Portugal, vlakbij de grensrivier de Minho, ligt de rustige en kleine camping Convívio. Direct rondom de camping zijn prachtige wandelingen uitgezet en fietsen kun je op de ecopista. Op de rivieren Minho, Coura en Lima kun je kayakken.

Continue reading

Midden Portugal

In het hart van Portugal ligt dit landgoed van 6 hectare met een meer dan honderd jaar oude boerderij. Het natuurhuisje heeft een weids uitzicht en een groot zwembad, omgeven door veel groen. De boerderij is verdeeld in drie afzonderlijke huizen.

Continue reading

Midden Portugal

Dit natuurhuisje is een vakantiewoning met een spectaculair uitzicht op de zee, gelegen in de duinen, met uitzicht over het vissersstadje Nazaré. Een fijne plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het natuurhuisje heeft onder meer twee slaapkamers en 2 terrassen.

Continue reading

Midden Portugal

Quinta Vale Porcacho is een duurzame B&B met respect voor mens en natuur in midden Portugal. Op 6 hectare grond vind je 9 luxe kamers, een natuurhuisje en een ecologisch zwembad. Op de quinta worden verschillende biologische producten verbouwd.

Continue reading

Midden Portugal

Dit natuurhuisje bestaat uit een romantische loft met een fijn privé terras en prachtig uitzicht over de vallei. Het is onderdeel van een kleinschalige B&B in een oude wijnboerderij met een grote tuin met fruitbomen, een buitenkeuken en zwembad.

Continue reading

Midden Portugal

Heerlijk overnachten in een yurt op een prachtige plek, gelegen tussen fruit- en notenbomen. Het heeft een terras met prachtig uitzicht over de vallei. De landelijke omgeving biedt veel stroompjes, beekjes, watervalletjes, rivierstranden en mooie, oude, stenen dorpjes.

Continue reading

Midden Portugal

In de groene heuvels van midden Portugal vind je het kleine en sympathieke gastenhuis Namaste. Het is gelegen in het authentieke boerendorp Meda de Mouros. Je kunt hier mooie wandelingen maken en de leistenen dorpen bezoeken.

Continue reading

Zuidwest Alentejo

Op ca. 15 km van de ongerepte Alentejo kust vind je Monte Pedras Negras, een heerlijke plek voor natuur- en wandelliefhebbers. Deze kleine rurale accommodatie heeft sfeervolle kamers, een klein zwembad en een groot terrein waar je heerlijk kun relaxen.

Continue reading

Reacties zijn gesloten.