Individuele reizen

Overzicht van de individuele reizen

N. Portugal – Caminho de Santiago

Wandelreis in het groene Noord Portugal/. Wandelen over de Caminho Portugues, richting Santiago de Compostella en terug via het Atlantische kustpad. De bagage wordt vervoerd.

Continue reading

N. Portugal – Peneda-Geres

Wandelreis door het indrukwekkende landschap van het nationale park Peneda-Geres in het uiterste noorden van Portugal. De bagage wordt vervoerd.

Continue reading

ZW Alentejo – Rota Vicentina

Wandelreis over de Rota Vicentina – fishermen’s trail, langs een ongerepte, ruige kliffenkust met kleine baaien. Je verblijft in kleinschalige accommodaties in de verschillende kustplaatsjes en de bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

ZW Alentejo – Rota Vicentina

Wandelreis over de Rota Vicentina, langs de ongerepte kust en door het mooie binnenland met indrukwekkende kurkeiken. Je verblijft in kleinschalige accommodaties en de bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

Alentejo & Algarve – Rota Vicentina

Wandelreis over de Rota Vicentina langs de ongerepte, ruige kust van de Alentejo en de zuidwestelijke Algarve. Je verblijft in kleinschalige accommodaties en de bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

ZW Algarve – Feel Good vakantie

Interessante activiteiten, thema weken en Feel Good vakanties in de ZW Algarve op een bijzondere plek. Je kunt hier terecht voor coaching met ezels, wandelen, relaxen en andere activiteiten. De opbrengst gaat naar het ezelcentrum waar verwaarloosde ezels worden opgevangen.

Continue reading

ZW Algarve – Rota Vicentina

Individuele wandelreis in de Algarve over het nieuwste deel van de Rota Vicentina aan de prachtige zuidwestkust van Portugal. De bagage wordt voor je vervoerd en je verblijft in kleinschalige accommodaties.

Continue reading

Oost Algarve – Trektocht

Mooie wandelreis in de Algarve. Je wandelt over de Via Algarviana en Grande Rota do Guadiana vlakbij de grens met Spanje in Oost Algarve, een vrij onbekend gebied. De bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

Azoren – wandelreis

Ontdek de Azoren, een paradijs voor wandel- en natuurliefhebbers! Wandelen door indrukwekkende en afwisselende landschappen van de twee zuidelijke eilanden: São Miguel en Santa Maria. Verblijf in bijzondere accommodaties.

Continue reading

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.