Individuele reizen

Overzicht van de individuele reizen

N. Portugal – pelgrimstocht

Deze 8-daagse wandelreis over de Caminho Portugues begint in Porto en je wandelt vanuit Porto door het Spaanse Galicië naar Santiago de Compostela. De bagage wordt vervoerd.

Continue reading

N. Portugal – Portugese Caminho

Deze 15-daagse wandelreis over de Portugese Caminho begint in Porto, je wandelt over de Atlantische route naar Santiago de Compostela. De bagage wordt vervoerd en je overnacht in fijne accommodaties.

Continue reading

N. Portugal – Caminho Portugues

Deze 8-daagse wandelreis begint in Porto en je wandelt over de centrale route naar de Spaanse grens. Via de Atlantische route wandel je langs de kust terug. De bagage wordt vervoerd, overnachtingen in comfortabele accommodaties.

Continue reading

N. Portugal – Peneda-Geres

Wandelreis door het indrukwekkende landschap van het nationale park Peneda-Geres in het uiterste noorden van Portugal. De bagage wordt vervoerd.

Continue reading

Midden Portugal – Bergdorpen

Wandelen langs levadas en over oude keienpaden langs de mooiste bergdorpjes in het groene hart van Portugal. De bagage wordt vervoerd en je overnacht in sfeervolle guesthouses.

Continue reading

Midden Portugal – Serra da Estrela

Afwisselende wandelreis door het hoogste granietgebergte van Portugal, de Serra da Estrela. Prachtige wandelingen door woeste schoonheid en lieflijke cultuurlandschappen. Overnachtingen in bijzondere accommodaties en incl. bagagevervoer.

Continue reading

ZW Alentejo – Rota Vicentina

Wandelreis over de Rota Vicentina – fishermen’s trail, langs een ongerepte, ruige kliffenkust met kleine baaien. Je verblijft in kleinschalige accommodaties in de verschillende kustplaatsjes en de bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

ZW Alentejo – Rota Vicentina

Wandelreis over de Rota Vicentina, langs de ongerepte kust en door het mooie binnenland met indrukwekkende kurkeiken. Je verblijft in kleinschalige accommodaties en de bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

Alentejo & Algarve – Rota Vicentina

Wandelreis over de Rota Vicentina langs de ongerepte, ruige kust van de Alentejo en de zuidwestelijke Algarve. Je verblijft in kleinschalige accommodaties en de bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

Oost-Algarve – winter wandelreis

Wandelreis in het mooie en rustige binnenland van de Oost- Algarve, een voor velen nog onbekend gebied. Je verblijft in kleinschalige accommodaties en de bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

ZW Algarve – Feel Good vakantie

Interessante activiteiten, thema weken en Feel Good vakanties in de ZW Algarve op een bijzondere plek. Je kunt hier terecht voor coaching met ezels, wandelen, relaxen en andere activiteiten. De opbrengst gaat naar het ezelcentrum waar verwaarloosde ezels worden opgevangen.

Continue reading

Oost Algarve – Trektocht

Mooie wandelreis in de Algarve. Je wandelt over de Via Algarviana en Grande Rota do Guadiana vlakbij de grens met Spanje in Oost Algarve, een vrij onbekend gebied. De bagage wordt voor je vervoerd.

Continue reading

Azoren – wandelreis

Ontdek de Azoren, een paradijs voor wandel- en natuurliefhebbers! Wandelen door indrukwekkende en afwisselende landschappen van de twee zuidelijke eilanden: São Miguel en Santa Maria. Verblijf in bijzondere accommodaties.

Continue reading

Azoren – wandelreis

Wandelreis over de drie kleine, maar prachtige eilanden Pico, Faial en Sao Jorge. Genieten van indrukwekkende landschappen en bijzondere flora. Wandelingen over de vulkanische eilanden vanuit sfeervolle pensions en hotels.

Continue reading

Madeira – wandelreis

Wandelreis op Madeira inclusief huurauto langs quinta’s en hotels. Optimale vrijheid met je huurauto en ruime keuze aan wandelingen maar ook tijd om te relaxen bij het zwembad van één van de bijzondere accommodaties.

Continue reading

Madeira – wandelreis

Prachtige 8-daagse individuele trektocht door de indrukwekkende natuur van het mooie Madeira. Tijdens deze trektocht zie je veel van het eiland en verblijf je op 6 verschillende plekken. De bagage wordt vervoerd.

Continue reading

Madeira – wandelreis

Afwisselende individuele wandelreis op het subtropische eiland Madeira. Wandelen door een groen vulkanisch berglandschap met diepe kloven en hoge kliffen. Verleng je wandelreis op het kleinere en drogere eiland Porto Santo.

Continue reading

Discover Wild Europe

Reacties zijn gesloten.